NEDERLANDSTALIGE ADVIESVERLENING

  • By:kantoor
  • 0 Comment

Spanje: het ligt niet ver, toch is het weer heel anders. Alleen al het feit dat de notaris niet dezelfde functie heeft als in België of Nederland, het voelt allemaal een beetje raar aan. Spanje: een andere taal, andere gewoontes, veel bureaucratie, veel papierwerk en veel vragen. Nederlandstalige adviesverlening is daarbij dus zeker een must.

Nederlandstalige adviesverlening in Spanje

Bij Criado&Kraus kunt u vrijblijvend uw vragen stellen. Wij willen het allemaal wat gemakkelijker maken voor u. Én dan nog in uw eigen taal. Wij schrijven de nodige e-mails naar de verschillende instanties en houden u op de hoogte van alle stappen die we ondernemen. Zowel vóór, tijdens en na de procedure ontvangt u van ons uitgebreide informatie en kunt u zoveel vragen stellen als u maar wenst. Kijk maar even naar onze getuigenissen, u krijgt altijd snel antwoord terug.

  • Wij zullen u duidelijke Nederlandstalige informatie verstrekken.
  • Onze relaties met onze cliënten bestempelen we als pro-actief. We houden u constant op de hoogte van alle stappen.
  • U kunt vrijblijvend vragen stellen. Geen enkele vraag is te veel voor ons.
  • Elk jaar houden we u op de hoogte van de actuele belastingtarieven voor het komend jaar.
  • Wij verzorgen de belastingaangifte voor zowel residenten als niet-residenten.

Wij houden ons aan onze belofte. Na uw eerste email, ontvangt u meteen een telefoontje van ons zodat u nog duidelijker u situatie kunt uitleggen.

U krijgt binnen één werkdag reactie.

Wenst u advies over de aan-of verkoop van woningen. Wij zijn actief over heel Spanje. Met meer dan tien jaar ervaring aan de Costa Blanca, de streek van Murcia, Catalonië, zijn wij en blijven wij op de hoogte van de actuele wetgeving in elke autonome gemeenschap.

Ook Ibiza is onze specialiteit. Gedurende tien jaar staan wij al cliënten bij in de aan- en verkoop van vastgoed in Ibiza, zowel particulieren als investeerders. Criado&Kraus staat garant voor kwaliteit en expertbegeleiding. Het eiland is mooi, veelzijdig en het klimaat is aangenaam. Het grootste voordeel van een Nederlandse advocaat op Ibiza is de communicatie zodat wij u op alle punten kunnen ondersteunen. Wij hopen u binnenkort op het eiland te ontmoeten!

Of misschien wenst u wel te bouwen. Weet u welke vergunningen u nodig heeft? Wij houden u op de hoogte.

Of heeft u een woning geërfd van uw familieleden en u weet niet hoe de toedeling van een nalatenschap in Spanje nu allemaal precies in zijn werk gaat. Schrijf ons gerust en u krijgt binnen één werkdag alle nodige informatie.

Met veel plezier antwoorden wij op al uw juridische vragen omtrent de aankoop van een eigendom, het behandelen van een nalatenschap, de verkoop van een woning. Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie of in de zomer een heerlijke “caña”.

Tot binnenkort!

José Criado, advocaat in Marbella, Spanje.

josecriado@criadokraus.com

Els Myngheer, juridische medewerkster bij Criado&Kraus

els@criadokraus.com

 

 

Posted in: Adviesverlening

Comments

No Responses to “NEDERLANDSTALIGE ADVIESVERLENING”

No comments yet.

Leave a Reply