Criado & Kraus

Criado & Kraus

Criado & Kraus is een laagdrempelig kantoor, makkelijk benaderbaar. We weten wat er bij u leeft en we willen naast u als adviseur staan.

Onze juristen zijn stuk voor stuk onverzettelijke en gepassioneerde deskundigen. Deze advocaten met lef vormen samen een hecht team. Dat ziet u terug in onze aanpak. Maak vrijblijvend een afspraak!

image
Jose Criado

Advocaat

Advocaat met 24 jaar ervaring, 10 jaar ervaring in rechtszaken. Gespecialiseerd in vastgoedrecht, bouwwetgeving en fiscale adviesverlening aan niet-residenten.

image
Jean Paul Vandendries

Econoom & boekhouder

Econoom, boekhouder, expert in fiscale en boekhoudkundige adviesverlening alsook in belastingwetgeving voor niet-residenten, 10 jaar ervaring.

image
Els Myngheer

Professioneel vertaler

Professioneel vertaler Engels-Nederlands-Spaans, Beëdigd vertaler Nederlands, juridisch medewerker bij onze afdeling vastgoedrecht en aan-en verkoop van woningen in Spanje 10 jaar ervaring in de juridische sector. Ze is bezig met haar laatste jaar van de rechtenstudies in Spanje.

image
Eva Buzon

Juridisch medewerker

Juridisch medewerker in vastgoedzaken en gespecialiseerd in vastgoedrecht after sales en het contact met de lokale autoriteiten. Afgestudeerd in Business Administration in Berna, Zwitserland, en met ervaring in de Spaanse banksector.

image
Fernando Sanchez

Procesadvocaat

Procesadvocaat, expert in bancair recht met 10 jaar ervaring Zijn exclusieve dedicatie zorgt ervoor dat hij een van de beste lokale experten is in het aangaan van rechtszaken tegen banken in verband met de vaste minimum rentevoet en in het algemeen oneerlijke clausules met financiële instellingen.

image
Angel Monedero

Advocaat

Advocaat gespecialiseerd in arbeidszaken en burgerlijke rechtszaken met meer dan 25 jaar ervaring Tijdens zijn carrière heeft hij in de beste advocatenkantoor van Madrid en Marbella gewerkt als adviseur voor grote bedrijven, hotels, casino's, etc.