Rechtsgebieden

vastgoed in spanje kopen

Juridische expertise op 4 terreinen 

Schakel onze jarenlange juridische expertise aan de Costa del Sol op vier terreinen in:

Vastgoedaankopen

We sluiten onaangename verrassingen uit. Is de bouwvergunning in orde? Zijn er geen verborgen schulden verbonden aan een woning? Is de verkoper inderdaad de eigenaar van het huis en mag hij het verkopen? Op al die vragen krijgt u ofwel een geruststellend antwoord, ofwel een tijdig alarmsignaal.

Fiscaal advies

Criado & Kraus in Marbella begeleidt u bij de fiscale optimalisatie van uw aankoop. Samen kiezen we voor een particuliere transactie of voor een investering via een vennootschap. We gaan na of het interessant is om het Spaanse huis op de naam van uw (minderjarige) zoon of dochter te plaatsen. En we onderzoeken de belastingtechnische gevolgen van de aankoop van een tweede woning.

Nalatenschappen en erfrecht

Hebt u een Spaans testament nodig? Hoe gaan erfgenamen na of ze aanspraak maken op een erfenis in Spanje? Op welke manier verlopen schenkingen? Wat voor documenten hebt u nodig om uw nalatenschap te regelen? We werken de meest geschikte erfenisregeling voor uw situatie uit.

Vennootschapsrecht

Bent u van plan om een onderneming in Spanje te vestigen? Dan versnellen wij uw opstartprocedure, zodat u zich meteen concentreert op uw kernactiviteit. We helpen u bij de oprichting van uw vennootschap en de aanvraag van uw btw-nummer. Daarnaast informeren we u over de vennootschapsbelasting en de belastingaangiftes in Spanje.

Doe een beroep op de juridische expertise van Criado & Kraus.