Vastgoedtransacties

Huis kopen in SpanjeVastgoed kopen in Spanje

Een droomhuis kopen in het zuiden van Spanje! Iedereen heeft er wel eens aan gedacht.  Zorg ervoor dat u goed begeleid wordt tijdens de aankoop. Vooral vanaf de eerste stappen, het eerste reservecontract, de eerste kennismaking met uw makelaar.

Vastgoed verkopen in Spanje

Heeft u een huis geërfd en wenst u het te verkopen? U heeft een huis in Spanje maar vertrekt naar andere oorden? Zorg ervoor dat u goed begeleid wordt tijdens de verkoop. Met een volmacht aan ons kantoor, laat u uw zorgen bij de advocaat achter en kunt u zorgeloos naar eigen land of op verkenning naar al die andere landen die u altijd heeft willen verkennen.

Uw huis in Spanje verhuren

Overweeg je een huis te kopen en deze daarna te verhuren? Een interessante investering! Zorg natuurlijk wel dat u een waterdicht huurovereenkomst afsluit met uw huurders. Daar staan wij voor garant. Kent u de Ley de Arrendamientos Urbanos, de LAU? Wij informeren u met genoegen over de kleine lettertjes zodat u als verhuurder wordt beschermd.

Financiering van vastgoed in Spanje

Professionele hulp zoeken bij de financiering van uw droomhuis in Spanje is een must. Wij helpen u om de juiste contacten te leggen.

Vergunningen voor verbouwingen in Spanje

Vraag raad aan uw advocaat vooraleer aan verbouwingen te beginnen. Zo weet u precies welke vergunningen moeten worden aangevraagd. Ook kunnen wij nagaan of de aannemer die u in dienst heeft genomen, een goede reputatie heeft, een goede verzekering heeft, want u bent immers de uiteindelijke verantwoordelijke indien er schade is aan derden.