Wie zijn wij?


cropped-logo-head-small (1)Criado & Kraus: Spaans-Nederlands advocatenkantoor

Criado & Kraus is een ervaren, meertalig advocatenkantoor in het centrum van Marbella. De Nederlandstalige afdeling ondersteunt u bij de aankoop van uw droomhuis aan de Costa del Sol.

Topkantoor in Spanje

De hoofdadvocaat van het kantoor begeleidt al meer dan twintig jaar buitenlanders bij hun vastgoedaankoop in Spanje. Hij is gespecialiseerd in de relevante wetgeving op alle niveaus: die van Spanje, van de autonome regio van Andalusië, van de Costa Blanca, maar ook van Ibiza waar hij al meer dan 10 jaar Nederlanders en Belgen bij de aankoop van hun woning in Ibiza.

Dat maakt van Criado & Kraus uw uitgelezen vastgoedpartner. Want financiële en economische adviseurs beschikken niet over zulke juridische expertise. Terwijl net op dat terrein vaak het verschil tussen droom en nachtmerrie ligt.

Nederlandstalige juridische medewerkers

De Nederlandstalige medewerkers spreken niet alleen uw taal. Het zijn ook juridische vastgoedexperts:

  • diploma in de rechten
  • meer dan tien jaar ervaring in de sector
  • voortdurende bijscholing

Persoonlijke begeleiding vóór, tijdens en na uw aankoop

Een vastgoedaankoop in Spanje is een unieke stap in uw leven. Vaak is het een droom die waarheid wordt. Bij Criado & Kraus schrijven we het droomscenario voor de praktische afhandeling.

Vooraf krijgt u persoonlijk advies van uw vaste vertrouwenspersoon. Tijdens de aankoopprocedure gaat onze interne kwaliteitsbewaking na of we aan alle stappen en verplichtingen denken. En of alles volledig naar úw wens verloopt. Na de aankoop krijgt u van ons tijdig de juiste formulieren voor uw belastingaangifte als woningbezitter in Spanje. Daarnaast blijft u bijzonder welkom met al uw vragen.

Maak kennis met Criado & Kraus

Overtuigd door de aanpak van Criado & Kraus? Vertel ons over uw vastgoedplannen aan de Costa del Sol. Wij antwoorden meteen met persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.